Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Tájékoztatás

Rövid összefoglaló a 2022. évi felvételiről

Kiemelt adatok

Gimnázium neve, címe:

Budapest IX. Kerületi Leövey Klára Gimnázium 
1096 Budapest, Vendel u. 1.
OM-azonosító: 035235; feladatellátási hely kódja: 001

A 2022/2023-as tanévben indítandó csoportok (15-15 fő) adatai:

Az igazgatói tájékoztató itt érhető el.

Fontos dátumok

 Jelentkezési határidő írásbeli felvételire  2021. december 3.
 sportlap beküldési határideje  2022. január 23. 
 Írásbeli felvételi vizsgák  2022. január 22. 10 óra
 Felvételi jelentkezési határidő  2022. február 18.
 Szóbeli felvételik  2022. március 3-4. és 7.
 Ideiglenes felvételi jegyzék  2022. március 16.
 Felvételi döntés  2022. április 22.

 

A felvételi algoritmus működéséről, avagy érdemes-e a tanulói adatlapot módosítani?

Az előzetes felvételi rangsorok megjelenése után, március közepe táján lehetőség nyílik a tanulói adatlapok módosítására. Érdemes-e, kell-e ezzel foglalkozni? Növelhetjük-e így esélyeinket? Megpróbálunk segíteni.

Bővebben: A felvételi algoritmus működéséről, avagy érdemes-e a tanulói adatlapot módosítani?

A helyfoglalásról

Figyelem! Októberben és novemberben a nyílt órák látogatása helyett az iskolát bemutató sétára invitáljuk Önöket. Erre október 22-én, november 5-én és november 19-én 14 és 16 óra között, folyamatosan négy turnusban lesz lehetőség. Kérjük a helyfoglalás során figyeljen az időpontokra, tehát csak egy turnusra jelentkezzen! Egy családból egy tanuló és egy felnőtt jelentkezésére van lehetőség, külön-külön.

A "helyfoglaló" menüben az adott napra (pl. 2021. október 22.) kattint, majd a megjelenő ablakban kiválasztja a kívánt, illetve még szabad turnust. Ezek után a megtekinteni kívánt óra nevére kattintva, néhány adatot kell csak megadnia. A tényleges foglaláshoz kattintson a bal oldali menü "Hely foglalása..." pontja alatt megjelenő dátumok egyikére! (Ezek csak a nyílt napokat megelőző hét folyamán láthatók és érhetők el!)

Szerverünk a sikeres foglalásról  visszaigazoló emailt is küld a jelentkezés során megadott email címre. Figyelem: lehetséges, hogy egyes szűrőprogramok levelünket a "spam" mappába teszik -, ezt tehát érdemes ellenőrizni!

Egy tipp: ha a turnus nevére kattint, akkor láthatja, hogy a rendelkezésre álló helyekből mennyi van lefoglalva, mennyi szabad még.

Ha kérdése, problémája van a helyfoglalással kapcsolatban, írjon a nyiltnap(kukac)leovey.hu címre! A levélben feltétlenül írja meg az érintett turnus időpontját, különben nem tudunk segíteni... :-(

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish