Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Tájoló

... avagy pályaorientációs napok a Leöveyben.

Kedves volt Leöveysek, kedves Szülők!
2015. január 21-22-én Tájoló címmel pályaorientációs napokat rendezünk a Leövey Klára Gimnáziumban a 11. és a 12. évfolyamosok számára, mellyel diákjaink pályaválasztását szeretnénk támogatni. Ennek megvalósításához kérünk segítséget.

Találatok: 4868

Újra indul az LKG Művészeti Galéria!

Az idei tanévben az első művészeti esemény az LKG Galériában, a leöveys „Csendélet" rajzpályázaton első három helyezést elért diákok kiállítása. Az újra megnyitó II. emeleti Galériában minden érdeklődő megtekintheti az alkotásokat! Gratulálunk a díjazottaknak:

  1. Gerhát János Márk (9.B)
  2. Tran Dieu (10.D)
  3. Rigó Anna Csilla (9.E)
Találatok: 1865

Jelentkezés a központi írásbeli felvételire, 2014

A központi írásbeli felvételire 2014. december 9-ig kell jelentkezni a kiválasztott középiskolában, az alábbiakban letölthető jelentkezési lappal. Érdemes tanulmányozni a korábbi évek felvételi feladatsorait is! 

Találatok: 3826

November 19.

November 19-én gimnáziumunk ad otthont a Ferencvárosi Pedagógiai Pikniknek, így a nappali tagozaton ezen a napon nem lesz tanítás. A felnőttoktatási tagozat a rendezvény alatt zavartalanul üzemel :-), azaz itt minden óra meg lesz tartva!

Találatok: 1794

Szaktanári fogadóest

November 20-án, 17 és 19 óra között szaktanáraink várják a gyermekeik előmenetele iránt érdeklődő szülőket. A fogadóórákra november 12-én, 14 órától lehet bejelentkezni az e-naplóban (Napló ->Fogadóóra menüpontok).

Találatok: 2217

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish