Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Nyílt napok, 2014

Az iskolánk életébe bepillantani szándékozók számára nyílt napokat szervezünk 2014. október 14-én és 15-én, valamint november 11-én és 12-én, 9 órától. Az igazgatói tájékoztatót követő tanítási órák megtekintését – az érdeklődők nagy száma miatt – csak azok számára tudjuk biztosítani, akik előzetesen helyet foglalnak maguknak weblapunkon. A novemberi nyílt napokra 2014. november 4-től 3-án 17 órától november 10-én 12 óráig lehet helyet foglalni.

Találatok: 4224

Sulinet (?) gubanc - LeN, ITAK...

A SuliNet/Közháló kommunikációs vonalait használó szervereink (e-napló, ITAK) sajnos szombat (2014.09.20) délelöttje óta nem érhetők el az iskolán kívülről. A hibát az ügyfélszolgálatnál azonnal bejelentettük, elhárítását viszont hétfőre igérik. :-(  Elnézést és türelmet kérünk...

FRISSITÉS! Az e-naplót ideiglenesen elérhetővé tettük a len.zom.hu címen!!!

FRISSITÉS, 2.: a probléma megoldódott, az ITAK és az e-napló is elérhető a megszokott címen!

Találatok: 2272

Induló osztályaink, 2015

A 9. évfolyamon induló képzések programjának összeállításakor arra törekedtünk, hogy diákjaink érdeklődésüknek, pályaválasztási szándékaiknak megfelelő oktatásban részesülhessenek.

Találatok: 12807

Frissült az órarend

Az e-naplóban immár láthatók a felnőttoktatási tagozat órái, de a nappalis órarendben is történtek kisebb-nagyobb változások!

Találatok: 2770

Pályázatok ösztöndíjakra

A Ferencvárosi "deák" Közalapítvány Ferencvárosban élő fiatalok számára meghirdette alábbi pályázatait: „sport ösztöndíj”„zenei ösztöndíj”„tanulmányi ösztöndíj”„idegen nyelvi ösztöndíj”. Jelentkezési határidő: szeptember 26. Részletek: Ferencváros honlapján

Találatok: 2222

Órarend, e-napló, hozzáférés,...

A tanév elején járunk, tehát az órarend sajnos még napról-napra változik :-(. A változásokat minden este átvezetjük az e-naplóba is, tehát ott az éppen érvényes változat tekinthető meg. Még azok számára is, akik még nem kapták meg belépési azonosítójukat: ehhez csak a fő menüsoron az Órarend pontban ki kell választani az érintett osztályt. (Új diákjaink az első informatikai óráikon; szüleik az első szülői értekezleten kapják meg belépési kódjukat.)

Találatok: 10791

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish