Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Érettségi 2017: mintafeladatok, mintatételek

2017-ben - vagy később - érettségizők, figyelem! Az OFI honlapján már tanulmányozhatók  hét tantárgy mintafeladatai, javítási útmutatókkal együtt.

Frissítés! (2017.01.17.)

Az oktatás.hu-n a 2017. január 1-től hatályos követelményeknek megfelelő mintafeladatok és mintatételek a  2017. május-júniusi érettségi vizsgák nyilvánosságra hozott anyagai között, az adott vizsgatárgynál találhatók meg.

Találatok: 16174

Gyászolunk

Buró EditBuró Lászlóné - kedves, szeretett, tisztelt nyugdíjas kollégánk - rövid, súlyos betegség után elhunyt.

Buró Lászlóné - vagy ahogy legtöbben ismerték: Buró Edit - 1967-ben kezdett el tanítani, 1974-től gimnáziumunkban matematika szakos tanárként tevékenykedett.  Több mint egy évtizeden át vezette a matematika munkaközösséget, hosszú éveken át volt az iskolai szakszervezet vezetője, majd a kollégák bizalmából a Közalkalmazotti Tanács első elnöke. Sok-sok éven át szervezte diákjaink továbbtanulását, vezette az osztályfőnöki munkaközösséget. 2007-ben nyugdíjba vonult, de azóta is rendszeres - és örömmel látott - vendége volt iskolai rendezvényeinknek.

Mindig derűs, mindenben a jót kereső/meglátó, mindig harmóniát sugárzó személyiségének emlékét megőrizzük.

A gyászjelentés

Találatok: 2546

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish