Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Fontos tudnivalók a beiratkozásról

A Leöveybe felvételt nyert tanulók, illetve szüleik – hagyományos, személyes formában – június 25-én, 13 és 17 óra között tudnak beiratkozni iskolánkba. Kérjük, hogy az adminisztráció gyorsítása érdekében hozzák magukkal az alább részletezett, honlapunkról letölthető dokumentumokat, nyilatkozatokat. Kérjük, hogy az előzetesen elkészített dokumentumokat valamennyi szükséges aláírással lássák el! Továbbá kérjük, hogy aki csak teheti, előre nyomtassa ki a tanuló személyes okmányainak (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya) másolatát, hogy az ügyintézés ezzel is gyorsabb, hatékonyabb legyen.

Találatok: 3575

Kitüntetett tanárunk

2019. évi tanévzáró ünnepélyünkön kapta meg Bors Lászlóné kollégánk a "Belső-Pesti Tankerületi Központ Kiváló Pedagógusa" elismerő címet. Gratulálunk!

Találatok: 3579

Vakáció 2019

Alsóbbéves diákjaink számára a június 14-én megtartott tanévzáróval véget ért a tanév.  De teendőik / tudnivalóik azért még maradtak. :-)

Beiratkozás (= "visszairatkozás"): jövendő 10.-12. évfolyamos diákjainkat  kérjük, hogy bizonyítványukat hétfőn, június 17-én, 9-11 óra között hozzák vissza. Figyelem!: azon diákok, akik nem hozzák vissza a bizonyítványukat, nem lesznek a következő tanévre beiratkozva!!!

Nyári ügyeleti napok: július, augusztus hónapokban a következő napokon (8:00-13:00 óra között) várjuk az ügyeiket intézni kívánókat:  július 10. és 24., valamint augusztus 7. és 21. (Június 28-ig titkárságunk minden munkanapon - munkaidőben - elérhető lesz.)

Találatok: 4151

Jelentkezés gólyatáborra

Leendő 9.-eseinknek gólyatábort rendezünk 2019. augusztus 26-28. között Parádfürdőn a Kalandvár ifjúsági táborban. Jelentkezni a tábor árának átutalásával lehet legkésőbb június 20-ig.

Találatok: 3379

Beiratkozás középiskolába az e-ügyintézési felületen

Tisztelt Szülők!

Az Oktatási Hivataltól tegnap megkapott tájékoztató szerint lehetőség nyílt a beiratkozási tennivalók jelentős részének elintézésére a KRÉTA rendszer e-Ügyintézés felületén keresztül. A legfontosabb tudnivalók a következők.

Találatok: 3417

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish