Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Információk

Az ezeken az oldalakon található információkat  három kategóriába soroltuk be.

  1. A "Napi ügyekhez" címet viselő részben olyan - tényleg a mindennapi iskolai léthez feltétlenül szükséges - adatok tanulmányozhatók, mint például az órarend(ek), a csengetési rend, a rendszeresen frissített eseménynaptár,  a tanév rendje, a heti étrend, és így tovább.

  2. A "Dokumentumok" menüpont alatt nagyon hivatalos Smile információk érhetők el. Egyrészt itt teszünk közzé egy - véleményünk szerint jól használható - linkgyűjteményt az oktatási jogszabályokról. Másrészt itt találhatók az iskolai szabályzatok, dokumentumok: Házirend, Pedagógai program, Szervezeti és Működési Szabályzat, óratervek, Minőségirányítási program, munkatervek, stb.

  3. A "Közérdekű" részben azokat az adatokat tesszük közzé, melyeket elektronikus információsza­badságról szóló 2005. évi XC. törvény (és a 11/1994. MKM rendelet) a "különös közzétételi lista" névvel illet. Itt olvashatók a kompetenciamérések eredményei, a létszámadatok, az érettségi vizsgák eredményei, stb.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish