Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

A diákolimpia magyar bajnoka a Leövey!

Kézilabdás fiaink Mile Pál tanár úr vezetésével történelmet írtak azh utolsó januári hétvégén a Gyöngyösön rendezett diákolimpián: megnyerték a diákolimpiát, amire pedig a kézilabdás sportiskolákkal teletűzdelt mezőnyben előzetesen kevés esélyük ígérkezett.
Az első csoportmértkőzésen 31:21-re re vertük a fonyódi Mátyás király iskola csapatát, délután pedig 35:24-re a házigazda Berze Nagy János középiskola legjobbjait. Szombaton az utolsó csoportmérkőzésen 31:28-os háromgólos bravúrgyőzelem következett a mindig nagyon erős mezőkövesdiek ellen. Az elődöntőben aznap este az ellenfél a szegedi Deák gimi volt, és az ellenük elért 14 gólos különbség már a döntőbe jutást jelentette (31:17).
A vasárnapi döntőben hatalmas ellenszélben végig vezettünk a balatonboglári kézis iskola ellen, de az utolsó pillanatban kiegyenlítettek. A hosszabbításban a ferencvárosi szív már mindenkinél erősebbnek bizonyult, és győztesen kerültünk ki a nagy küzdelemben. Hatalmas gratuláció a fiúknak és tanár úrnak, és köszönet! Fülöp Pétert a torna legtechnikásabb játékosának, Mile Pál tanár urat a legsikeresebb edzőnek választották. Sebők Ferenc felvételén a győztes csapat látható.
Tehetséges kéziseink sportegyesületeinek ezúton mondunk köszönetet a felkészítő munkáért és hogy elengedték fiainkat a diákolimpiára.
 
fiuk eremmel2
 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

Alapítványunk

Leövey Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 18037724-1-43
Számlaszám: 11709002-20073792

Pályázataink

 

 

Partnereink

 

elte

 pte logo

müpa logo

BFZ logo 

EuroExam cikk 120

 

ecdl 

bbm-logo

concept2-logo

Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish

Felnőttoktatási Tagozat

A Felnőttoktatási Tagozat (ifjúsági, esti és digitális képzések) elérhetőségei:

Web: fot.leovey.hu

Telefon: +36-1-216-0304

Email: uh.yevoel@tnullof

Rövidesen

Nincsenek események

Archív

Az alábbi oldalak már nem frissülnek, csak archívumként működnek!