Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Gólyák nyelvválasztása, 2016

(Frissítés: a választást lezártuk!) Gimnáziumunk diákjai első idegen nyelvként valamennyien angolul tanulnak - kivéve a német nyelvi előkészítő csoport tagjait. Viszont tanulóink a második idegen nyelvüket  megválaszhatják - kivéve a nyelvi előkészítő osztály (9Ny.E) tagjait. 

Találatok: 8768

Érettségi, 2016

2016. május 2-án megkezdődik megkezdődött a közel két hónapig tartó "nagy menetelés". Minden - aktuálisan szükséges - információ megtalálható a weblapunk jobb oldalán látható "Érettségi kisokos" blokkban. Tanulmányozd őket alaposan, fontos!

Találatok: 3891

Fakultációs kínálat 2016/2017-re

merreJelenlegi kilencedikes diákjainknak "kisfaktot", tizedikes tanulóinknak "nagyfaktot" kell választaniuk 2016. május 11-ig. (Ez az ún. "előzetes tárgyválasztás", ami elsősorban az igények felmérését szolgálja. Az érdeklődés hiányában el nem induló fakultációkra jelentkezők később módosíthatják választásukat.) Mindezt az e-naplóban,  2016.05.04-től! Részletek: (frissítve!)

Találatok: 7584

Gólyahír(ek), 2016

gólyaFrissen felvételt nyert, új diákjaink számára fontosak az alábbi  információk, határidők. (A részleteket a felvételről szóló - postai úton elküldött - hivatalos értesítő tartalmazza, illetve később a honlapon lesznek olvashatók.)

Találatok: 5309

Felvételi végeredmény, 2016

felvételiA felvételi végeredményt - a személyiségi jogok és az adatvédelmi előírások tiszteletben tartásával - 2016. április 20-án, 12:30-kor lekérdezhetővé tettük honlapunkon. A lekérdezés 

Találatok: 5783

Tájékoztató a sztrájkról

2016. április 20-ára (szerdára) egész napos sztrájkot hirdetett a Pedagógusok Szakszervezete, amit támogat a Civil Közoktatási Platform is.

Gimnáziumunkban megalakult a sztrájkbizottság: előzetes tájékoztatásuk szerint  számos kolléga részt fog venni a sztrájkban. Így a tanítási órákat nem tudjuk megtartani, ún. tanítás nélküli munkanap lesz iskolánkban.

A tanulók biztonságáról, felügyeletéről természetesen gondoskodunk; az iskolai menzán étkezőknek biztosítjuk az ebédelési lehetőséget.

Budapest, 2016. április 18.

Igazgatóság

PS.
Kérjük, olvassa el az  iskolai sztrájkbizottság levelét is!

Találatok: 3107

Április 20.: a sztrájkbizottság levele

Tisztelt Szülők!

A Pedagógusok Sztrájkbizottsága felhívására 2016. április 20. napjára szervezett egész napos sztrájkhoz iskolánk is csatlakozik azért, hogy nyomatékot adjunk követeléseinknek, és elfogadható megoldások kidolgozására kényszerítsük a Kormányt.

Kérjük, támogassa akciónkat, hiszen mindez az Ön gyermeke érdekében is történik! A sztrájkköveteléseket magyarázatokkal ellátva a  PSZ honlapján olvashatja.

A sztrájkban a nevelőtestület többsége részt kíván venni, így előreláthatólag a sztrájk idején oktató-nevelő munkát nem végzünk. 2016. április 20. iskolánkban tanítás nélküli munkanap lesz. Természetesen  az elégséges szolgáltatás keretében a gyermekek felügyeletéről és étkeztetéséről gondoskodunk. (Amennyiben  úgy dönt, hogy aznap nem küldi iskolába gyermekét, kérjük, kedden reggel 8.00-8.30 között mondja le a 20-i ebédet a MenzaInfo oldalon található elérhetőségeken!)

Kérjük, támogassák egész napos akciónkat! Megértésüket, támogatásukat ezúton is köszönjük.

Budapest, 2016. április 18.

A Leövey Klára Gimnázium sztrájkbizottsága

Találatok: 5458

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

2016. április 15-én reggel 8.00-10.00 óra között iskolánkban számos pedagógus és alkalmazott sztrájkolni fog. Az így - részben - elmaradó órák idejére a diákok felügyeletét biztosítjuk. A harmadik órától kezdve valamennyi órát megtartjuk.

Megértésüket, támogatásukat köszönjük!

Találatok: 2407

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish