Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Papírgyűjtés a Leöveyben!

Papírgyűjtést szervezünk –, amely során diákjaink aktív közreműködésére feltétlenül számítunk – a június 29-e és július 3-a közötti időszakban. Az akció azért kulcsfontosságú, mert a szeptemberi kezdésre a kopott, aktuálisan használhatatlan falitáblákat rendbe tudjuk hozni, és  szeretnénk az Andor Ilona-zenetermet is kifesteni, hogy kóristáink méltó környezetben készülhessenek a versenyekre, fellépésekre. A papírgyűjtés lebonyolítása a következő:

2020. június 29-én érkezik az iskolába tíz gyűjtőkonténer. A konténerek egyenként egy köbméter befogadóképességűek. Mozgatása, a gurulós kivitelnek köszönhetően egyszerű, és a mozgatást a karbantartók végzik.

A munka segítéséért öt közösségi órát írunk fel diákjainknak. Az ő feladatuk: a hulladék pontos mérése és adminisztrálása az egyes osztályokhoz e célra készített jegyzőkönyvre. Az eredményeket naponta összesítjük. A végeredményt a papírgyűjtés lezárását követő héten tudunk mondani.

A bejövő kilencedikes, „gólyaosztályok” ugyanúgy versenyezhetnek, mint a felsőbb osztályok, ők a beiratkozás napján kapnak információt a papírgyűjtés menetéről és időpontjáról.

A táblázat tartalmazza a szolgálatot teljesítő diákpáros nevét. Feltüntetésre kerül, hogy melyik gyerek mennyi papírt hozott be. 

Kérjük, hogy a pontosabb mérés és a könnyebb tárolás érdekében az újságokat, folyóiratokat kötegelve szállítsátok iskolánkba. Minden leöveys segítségére feltétlenül számítunk.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

Alapítványunk

Leövey Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 18037724-1-43
Számlaszám: 11709002-20073792

Pályázataink

 

 

Partnereink

 

elte

 pte logo

müpa logo

BFZ logo 

EuroExam cikk 120

 

ecdl 

bbm-logo

concept2-logo

Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish

Felnőttoktatási Tagozat

A Felnőttoktatási Tagozat (ifjúsági, esti és digitális képzések) elérhetőségei:

Web: fot.leovey.hu

Telefon: +36-1-216-0304

Email: uh.yevoel@tnullof

Rövidesen

Nincsenek események

Archív

Az alábbi oldalak már nem frissülnek, csak archívumként működnek!