Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

JELENTKEZÉS A KÖZPONTI ÍRÁSBELI FELVÉTELI VIZSGÁRA

2023. november 30-ig lehet jelentkezni a középfokú felvételi központi írásbeli vizsgára, az Oktatási Hivatal oldalán az alábbi linkre kattintva elérhetők az idei felvételi eljárásról szóló tájékoztatók és az írásbeli felvételi jelentkezési lapja. 

A központi írásbelire való jelentkezés ügyfélkapun keresztül, elektronikus űrlap használatával vagy papír alapon kitöltött nyomtatvánnyal történik. Amennyiben az elektronikus kitöltést választják, a jelentkezési lapot is közvetlenül, elektronikusan továbbítják a kiválasztott intézménybe. Ha a papíralapú kitöltés mellett döntenek, és gyermekük ebben az iskolában szeretné a felvételi vizsgát megírni, a nyomtatványt november 30-án 14:00 óráig kell eljuttatni a titkárságra személyesen vagy postai úton. A dokumentum letölthető az Oktatási Hivatal honlapjáról vagy átvehető az általános iskolában is. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy egy tanuló csak egy intézménybe jelentkezhet írásbeli vizsgára, a tanuló megítélését az írásbeli vizsga választott helyszíne nem befolyásolja.

Különleges bánásmódot igénylő (sajátos nevelési igényű, illetve a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézségekkel küzdő) tanulók esetében a felvételi vizsgán biztosítjuk a hosszabb felkészülési időt, illetve lehetővé tesszük az iskolai tanulmányok során alkalmazott segédeszközök alkalmazását. Kérjük az érintett diákok szüleit, hogy az írásbeli vizsgára való jelentkezési laphoz mindenképpen csatolják az erre vonatkozó kérelmüket és a szakértői véleményt.

A központi felvételi vizsga időpontja 2024. január 20. (szombat) 10:00–11:45. Az  írásbelire a jelentkező hozza magával a diákigazolványát, valamint tollat, ceruzát, vonalzót, körzőt és szögmérőt. Az értékelő lap 2024. január 29-én (hétfőn) 8:00–16:00 között vehető át az iskolában, ekkor van mód az írásbeli dolgozatok megtekintésére is. A javítással kapcsolatos esetleges szülői észrevételek megtételére 2024. január 30-án (kedden) 16:00 óráig van lehetőség. 

Az írásbeliről külön értesítőt nem küldünk, a tudnivalókról honlapunkon a FELVÉTELI menüpontban adunk tájékoztatást.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

Alapítványunk

Leövey Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 18037724-1-43
Számlaszám: 11709002-20073792

Pályázataink

 

 

Partnereink

 

elte

 pte logo

müpa logo

BFZ logo 

EuroExam cikk 120

 

ecdl 

bbm-logo

concept2-logo

Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish

Felnőttoktatási Tagozat

A Felnőttoktatási Tagozat (ifjúsági, esti és digitális képzések) elérhetőségei:

Web: fot.leovey.hu

Telefon: +36-1-216-0304

Email: uh.yevoel@tnullof

Rövidesen

Nincsenek események

Archív

Az alábbi oldalak már nem frissülnek, csak archívumként működnek!