Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

A helyfoglalásról

Figyelem! November 14-én (kedden) és 15-én (szerdán) ismét nyílt órákat szervezünk. Sebőkné Orosz Katalin igazgatónő mindkét nap 9 órától felvételi tájékoztatót tart a Kodály-teremben, melyre regisztráció nélkül lehet jönni. Az ezt követő tanórákra november 6-án, hétfőn 14 órától lehet jelentkezni. Kérjük, a helyfoglalás során figyeljen az időpontokra, tehát egy idősávban csak egy programra jelentkezzen! Egy családból egy tanuló és egy felnőtt jelentkezésére van lehetőség, külön-külön. Az egy névvel történő többszöri jelentkezéseket töröljük. Kérjük, hogy a jelentkezést visszaigazolás nélkül is tekintsék sikeresnek, ha az adott tanórára még lehetett jelentkezni. Ezzel kapcsolatban érdeklődő e-mailekre sajnos nem tudunk egyenként válaszolni, szíves megértésüket kérjük!

A "hely foglalása a nyílt napokra" menüben az adott napra (pl. 2023. november 14.) kattint, majd a megjelenő ablakban a sor végi FOGLALÁS gombra kattintva kiválasztja a kívánt tanórát. Ezek után néhány adatot kell csak megadnia. A tényleges foglaláshoz kattintson a bal oldali menü "Hely foglalása..." pontja alatt megjelenő dátumok egyikére! (Ezek csak a nyílt napokat megelőző hét folyamán láthatók és érhetők el!) 

Egy tipp: ha a turnus nevére kattint, akkor láthatja, hogy a rendelkezésre álló helyekből mennyi van lefoglalva és mennyi szabad még.

Ha kérdése, problémája van a helyfoglalással kapcsolatban, írjon a nyiltnap(kukac)leovey.hu címre! A levélben feltétlenül írja meg az érintett turnus időpontját, különben nem tudunk segíteni... :-(

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish