Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Tájékoztatás

A helyfoglalásról

Figyelem! November 14-én (kedden) és 15-én (szerdán) ismét nyílt órákat szervezünk. Sebőkné Orosz Katalin igazgatónő mindkét nap 9 órától felvételi tájékoztatót tart a Kodály-teremben, melyre regisztráció nélkül lehet jönni. Az ezt követő tanórákra november 6-án, hétfőn 14 órától lehet jelentkezni. Kérjük, a helyfoglalás során figyeljen az időpontokra, tehát egy idősávban csak egy programra jelentkezzen! Egy családból egy tanuló és egy felnőtt jelentkezésére van lehetőség, külön-külön. Az egy névvel történő többszöri jelentkezéseket töröljük. Kérjük, hogy a jelentkezést visszaigazolás nélkül is tekintsék sikeresnek, ha az adott tanórára még lehetett jelentkezni. Ezzel kapcsolatban érdeklődő e-mailekre sajnos nem tudunk egyenként válaszolni, szíves megértésüket kérjük!

Bővebben: A helyfoglalásról

A felvételi algoritmus működéséről, avagy érdemes-e a tanulói adatlapot módosítani?

Az előzetes felvételi rangsorok megjelenése után, március közepe táján lehetőség nyílik a tanulói adatlapok módosítására. Érdemes-e, kell-e ezzel foglalkozni? Növelhetjük-e így esélyeinket? Megpróbálunk segíteni.

Bővebben: A felvételi algoritmus működéséről, avagy érdemes-e a tanulói adatlapot módosítani?

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish