Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Új járványügyi protokoll

Felhívjuk kedves tanulóink, kollégáink és a szülők figyelmét, hogy Magyarország kormánya csütörtöki tájékoztatása és Kásler Miklós miniszter VIII/2769-1/2022/KOHAT iktatószámú, január 14-én, péntek délután a köznevelési intézmények vezetői részére küldött levele alapján változik a járványügyi protokoll, melyet az alábbiakban ismertetünk.

Február 15-étől az a 18 éven felüli személy minősül oltottnak, aki megkapta a koronavírus ellen a harmadik oltást, valamint az, aki két oltást kapott és a másodikat hat hónapon belül. A 18 éven aluliaknál változatlanul a két oltás elegendő. A harmadik oltást minimum négy hónap után lehet beadatni, de hat hónapon belül szükséges, hogy az oltási igazolvány érvényessége megmaradjon.

Január 15-étől, szombattól változik a karanténkötelezettség az iskolásoknál: az igazolt fertőzött tanuló karanténideje hét napra rövidül, de hét nap után is csak akkor szűnik meg, ha három napja láztalan és légúti tünetei megszűntek. Három nap tünetmentesség esetén viszont már a karantén ötödik napján is szabadulhat a tanuló negatív gyorsteszteredmény esetén. A kontakteszemélynek minősülő oltott tanulók változatlanul jelenléti munkarendben dolgoznak tovább, az oltatlanok minimum öt napra karanténba kerülnek. Ez alatt az idő alatt az iskola a helyben kialakított módon gondoskodik a tananyag és a (házi) feladatok nyomon követéséről, és amennyiben a lehetőség megvan rá, lehetőséget biztosíthat az otthon tanulóknak online módon bekapcsolódniuk a tanóra menetébe. Egész osztályra vagy iskolára vonatkozóan azonban az Oktatási Hivatal ezután nem rendel el online oktatást, illetve digitális munkarendet, és minden egyes iskolának a fent leírt szabályok szerint kell eljárnia – olvasható a miniszter legutóbbi levelében.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

Alapítványunk

Leövey Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 18037724-1-43
Számlaszám: 11709002-20073792

Pályázataink

 

 

Partnereink

 

elte

 pte logo

müpa logo

BFZ logo 

EuroExam cikk 120

 

ecdl 

bbm-logo

concept2-logo

Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish

Felnőttoktatási Tagozat

A Felnőttoktatási Tagozat (ifjúsági, esti és digitális képzések) elérhetőségei:

Web: fot.leovey.hu

Telefon: +36-1-216-0304

Email: uh.yevoel@tnullof

Rövidesen

Nincsenek események

Archív

Az alábbi oldalak már nem frissülnek, csak archívumként működnek!