Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Szombati felvételi: hasznos hírek

Most szombaton, január 22-én 10 órától várjuk a központi írásbeli felvételi vizsgára a nálunk jelentkezett nyolcadik osztályos tanulókat. Néhány fontos infót azonban már most megosztunk velük és kedves szüleikkel.

  •  A hozzánk jelentkezett tanulók ezen a napon 9.15 és 9.40 óra között érkezzen meg iskolánkba!

A szülők – a járványhelyzet miatt kialakított intézményi protokoll alapján – csak a bejáratig kísérhetik el gyermeküket.

A diákoknak a maszk használata az iskolánk közösségi tereiben és a tanteremben ajánlott. A bejáratnál a kézfertőtlenítés kötelező. Kérjük, hogy a tanulók a legrövidebb úton és idő alatt foglalják el helyüket a kijelölt tanteremben.

A diák hozza magával a következőket:

  • maszkot,
  • azonosításra alkalmas fényképes igazolványt,
  • kék vagy fekete tintával író (nem radírozható) golyóstolla(ka)t,
  • ceruzát (mely csak a rajzok elkészítéséhez használható),
  • rajzeszközöket (vonalzó, körző, szögmérő).

A fent említetteken kívül a feladatlapok kitöltéséhez semmilyen segédeszköz nem használható! A vizsga két 45 perces részből áll, amelyek között 15 perces szünet van:

vizsgarész
 
Határozatban foglalt időhosszabbítással rendelkezők
magyar
10.00–10.45
10.00–11.00
matematika 11.00–11.45 11.15–12.15

Az írásbeli befejezése után  indulnak haza a diákok.

Kérjük a szülőket, hogy ne  közvetlenül a kapu előtt csoportosulva várják gyermeküket!

  • Február 1-jén 8.00 és 16.00 óra között nyílik lehetőség az írásbeli dolgozatok megtekintésére és az értékelőlapok átvételére.

A központi írásbeli vizsga kiértékelt dolgozatait a vizsgázó és szülője az iskola képviselőjének jelenlétében megtekintheti, azokról elektronikus úton (pl.: digitális fényképezőgép, okostelefon) másolatot készíthet, és – kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén – az értékelésre észrevételt tehet a megtekintést követő munkanapon, február 2-án 16.00 óráig.

Azoknak a jelentkezőknek, akik értéeklőlapját ezen a napon nem vitték el, de megadták az e-mail címüket, elektronikus úton juttatjuk el.

  • Január 27-én 14.00 órától tartjuk a pótló írásbeli vizsgát előzetes kérelemre azoknak a tanulóknak, akik az előző alkalommal nekik fel nem róható alapos ok (betegség, váratlan közlekedési nehézség) miatt nem tudtak részt venni az előző írásbelin. A távolmaradás okát írásban igazolni kell! Az írásbeli dolgozatok megtekintése és az értékelőlap átvétel ugyanakkor: február 1-jén munkaidőben.

 

  • Február 4-én 14.00 órától szervezzük a második pótnapot KIZÁRÓLAG azon vizsgázóknak, kérelemre, akik igazoltan COVID-19 fertőzésben szenvedtek vagy hatósági karantén miatt nem tudtak részt venni a vizsgán. A második pótnapra vonatkozó kérelmet január 28-án 16.00 óráig kell benyújtani. A távolmaradás okát írásban igazolni kell! Az írásbeli dolgozatok megtekintésére az értékelőlap átvételére február 9-én 8.00–16.00 óra között nyílik lehetőség. A központi írásbeli vizsga kiértékelt dolgozatait a vizsgázó és szülője az iskola képviselőjének jelenlétében megtekintheti, azokról elektronikus úton pl. digitális fényképezőgéppel másolatot készíthet, és   –   kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén –  az értékelésre észrevételt tehet, a megtekintést követő munkanapon, február 10-én 16.00 óráig.

 

  • Az írásbelivel kapcsolatos aktuális információk iskolánk honlapján olvashatóak, külön levelet nem küldünk.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

Alapítványunk

Leövey Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 18037724-1-43
Számlaszám: 11709002-20073792

Pályázataink

 

 

Partnereink

 

elte

 pte logo

müpa logo

BFZ logo 

EuroExam cikk 120

 

ecdl 

bbm-logo

concept2-logo

Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish

Felnőttoktatási Tagozat

A Felnőttoktatási Tagozat (ifjúsági, esti és digitális képzések) elérhetőségei:

Web: fot.leovey.hu

Telefon: +36-1-216-0304

Email: uh.yevoel@tnullof

Rövidesen

Nincsenek események

Archív

Az alábbi oldalak már nem frissülnek, csak archívumként működnek!