Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Fontos infók a szóbeli felvételiről

A szóbeli elbeszélgetés időpontjai: március 8. (péntek), 11. (hétfő) és 12. (kedd). A pontos beosztást március 4-én, hétfőn tesszük közzé a honlapon. 

Kérjük a szülőket, amennyiben nem élnek a szóbeli vizsga lehetőségével, lemondásukat mihamarabb jelezzék az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen. Továbbá kérjük, vegyék figyelembe azt is, hogy a hatalmas túljelentkezés miatt új időpontot adni csak korlátozott mértékben van lehetőségünk. 

Amennyiben a tanuló a kiírt szóbeli vizsgán nem jelenik meg, vagy a portfólióját nem tölti fel, jelentkezése automatikusan elutasításra kerül.

A szóbeli témaköröket és a portfóliók követelményeit a felvételi menünpontban, ide kattintva lehet megnézni.

A szóbeli vizsgákra hozni kell:

  • személyazonosításra alkalmas fényképes igazolványt
  • az elektronikus napló tanulóra vonatkozó oldalainak hivatalos (iskola által lepecsételt) másolatát
  • a magyar, matematika, illetve a felvételi tantárgy füzetét
  • tollat
  • ha van, okleveleket, nyelvvizsgát stb.

Kérjük, hogy a vizsgák gördülékeny lebonyolítása érdekében a diákok a kiírt időpont előtt negyedórával jelenjenek meg. Az épületben való tájékozódást leöveys diákok segítik majd. Természetesen a szülő, felnőtt hozzátartozó a tanulóval együtt beléphet az intézménybe, a vizsga idejéről kérésre hivatalos igazolást állítunk ki.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish