Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Szóbeli felvételi beosztás lekérdezése, 2024

A szóbeli felvételikre – mint azt felvételi tájékoztatónkban is írtuk – 2024. március 8-án és 11-én, valamint március 12-án kerül sor. Gimnáziumunkba – a mai napig, 2024. március 4-éig – 1397 diák jelentkezési lapja érkezett be, összesen 2393 jelentkezéssel.

A szóbelik pontos beosztása már lekérdezhető (2024.03.04, 22:20)!

A szóbeli ponthatárok itt nézhetők meg.

Amennyiben egy felvételizőnek az általános iskolából hozott pontjainak és a központi írásbelin szerzett pontjainak összege eléri a "mentességi" ponthatárt (M), akkor ő iskolánkban - az adott tagozaton - mentesül a szóbeli felvételi alól. Pontszáma szempontjából úgy tekintjük, mintha a szóbelin maximumot teljesített volna, vagyis a szóbeli felvételin elérhető maximális (50) pontot hozzáadjuk az addigi pontjaihoz.

Nem vesszük fel - és így a szóbelire sem hívjuk be - azokat a jelentkezőket, akiknek teljesítménye - az adott tagozaton - az általános iskolából hozható 50 pontból és a matematika és anyanyelv központi írásbelin szerezhető 100 pontból (összesen 150 pont) nem érte el a "elégséges" (E) pontot.

Amennyiben a tanuló a kiírt szóbeli vizsgán nem jelenik meg, vagy a portfólióját nem tölti fel, jelentkezése automatikusan elutasításra kerül.

Figyelem! Ha a tanuló több tagozatra is szóbelizik, akkor az alábbi lekérdezés csak a legelső szóbeli időpontját mutatja!  (A többi - későbbi, de ugyanarra a napra beosztott - időpontokat majd a szóbeli napján, az iskolai hirdetőtáblán lehet megtekinteni.)

Ha az alább lekérdezhető szóbeli időpontja esetleg nem megfelelő, a felvi24(kukac)leovey.hu e-mail címen kérhet egy másik időpontot. Kérjük, ezzel a lehetőséggel csak VALÓBAN indokolt esetben éljen!  (Csak egyetlen alternatív időpontot tudunk biztosítani a jelentkezők magas száma, és a rövid határidők miatt szükséges feszített beosztás következtében.)

Bármennyire is igyekeztünk, a rengeteg jelentkezési lap feldolgozása során kerülhettek hibák az adatok közé. Ezért kérjük, hogy személyes adataikat, a "hozott", valamint az írásbelin elért pontszámaikat ellenőrizzék. Ehhez kérjük, olvassák el a Felvételi tájékoztatónkat. (Itt találhatók meg a szóbeli felvételik témakörei is.)

Érdemes az elmúlt évek felvételi adatait is tanulmányozni:  Adatok évről évre.

Szóbeli időpontok lekérdezése (új ablakban)

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish